Για τις σελίδες που κατασκευάζουμε προσφέρουμε web hosting αποκλειστικά σε επώνυμους dedicated servers της Kapalab τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίων επιδόσεων. Σας εξασφαλίζουμε αξιοπιστία, ταχύτητα και 99,99% up-time. Οι servers μας φιλοξενούνται σε κορυφαίο green data-center στη Γερμανία.

Ξεχάστε του περιορισμούς σε ταχύτητες, χώρο στο δίσκο, ή ακόμα και στη κίνηση της επισκεψιμότητας. Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας, είναι και δική μας ανάπτυξη. Και δε βάζουμε φραγμούς σε αυτό.

 

Από όλους τους λογαριασμούς φιλοξενίας λαμβάνουμε συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας ώστε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε περίπτωση απώλειας δεδομένων. Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται εβδομαδιαία, κάθε Κυριακή. Χρησιμοποιούμε ότι πιο σύγχρονο σε επίπεδο ασφάλειας ώστε να έχουμε πάντα τους διακομιστές μας που εξυπηρετούν τις ιστοσελίδες σας σε άριστη κατάσταση αποτρέποντας πιθανές επιθέσεις από exploids, brute force attacks, ddos κ.λ.π. καθώς επίσης και καθημερινούς ελέγχους και διόρθωση των βλαβών.
 
H Kapalab χρησιμοποιεί το πιο σταθερό, αξιόπιστο, γεμάτο επιλογές και ασφαλές περιβάλλον διαχείρισης ιστοσελίδων, το Plesk Panel. Χρησιμοποιώντας το Plesk Panel είσαστε 1 κλικ μακρυά από όποια λειτουργία χρειαστείτε στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς e-mail, ftp, subdomains, να λάβετε αναλυτικά στατιστικά σχετικά με την ιστοσελίδα σας και πάρα πολλά άλλα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το  Plesk Panel, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.