Συχνές Ερωτήσεις Webdesign

Κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να της δίνουμε την προσοχή που της αξίζει για να έχει την ποιότητα που πρέπει.
Γιαυτό και η κοστολόγηση των project μας είναι απλή και πολύ συγκεκριμένη.

Πιο αναλυτικά, κάθε project μας αναπτύσσεται αποκλειστικά και εξολοκλήρου από την ομάδα μας. Ποτέ δεν αναπτύσσουμε περισσότερα από ένα projects την ίδια χρονική στιγμή.
Ένα project την φορά σημαίνει αφοσίωση και κορυφαία ποιότητα στην κάθε δουλειά μας ξεχωριστά.

Συνεπώς ο χρόνος που απαιτείται για κάθε project έχει άμεση σχέση με το συνολικό κόστος του.
Αναλύοντας την παραπάνω πράξη, στα έξοδα του project συγκαταλέγονται οι μισθοί όσων δούλεψαν σε αυτό, τα έξοδα του γραφείου καθώς και άλλα λοιπά έξοδα του project προς τρίτους, σε αναλογία με τον χρόνο που απαιτήθηκε για το project.

Τα βασικά βήματα κατασκευής ενός site είναι:

  1.  Έρευνα αγοράς
  2.  Κατοχύρωση domain name
  3.  Αγορά Web Hosting
  4.  Εγκατάσταση WordPress
  5.  Εγκατάσταση και παραμετροποίηση κατάλληλου WordPress Theme
  6.  Εγκατάσταση WordPress Plugins
  7.  Δημιουργία Περιεχομένου
  8. Προσέλκυση Traffic
  9.  Monetization και
  10. Βελτιώσεις ή Optimization

Για να επιλέξετε πακέτο φιλοξενίας θα πρέπει αρχικά να λάβετε υπόψιν σας πόσο χώρο καταλαμβάνει το site στον δίσκο και αν χρησιμοποιεί στατικό ή δυναμικό περιεχόμενο. Αν είναι δυναμικό και έχετε βάσεις δεδομένων, δείτε πόσο χώρο καταλαμβάνουν, πόσο ενδέχεται να μεγαλώσουν και πόσες θα είναι οι βάσεις που θα χρησιμοποιήσετε. Υπολογίστε τέλος τον αριθμό επισκέψεων που περιμένετε για το site σας και το πλήθος των e-mail λογαριασμών που θα χρησιμοποιήσετε.

Δείτε τα πακέτα φιλοξενίας που προσφέρουμε εδώ

Συχνές Ερωτήσεις Hosting

Σε όλα τα παραπάνω μπαίνει και η παράμετρος που λέγεται Windows. Στα πακέτα μας μπορείς να επιλέξεις Windows ή Linux. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον υπολογιστή σου και το τι λειτουργικό συστημα έχεις σε αυτόν. Η βασική διαφορά είναι ότι σε Linux δεν μπορείς να ανεβάσεις σελίδα φτιαγμένη σε ASP ή ASP.NET.

Ξεκινάς απο αυτά που έχεις ή από αυτά που θέλεις να κάνεις...

Εάν θα φτιάξεις ένα site σε Joomla, wordpress ή με κάποιο άλλο CMS τότε προτείνουμε το Value Package. Οι πόροι στο συγκεκριμένο πακέτο είναι απεριόριστοι για ένα κανονικό site. Προσφέρουμε και το Plesk για να διαχειρίζεσαι εσυ τα πάντα στο χώρο σου στον server.

Εαν είσαι μία μικρή επιχείρηση που χρειάζεται περισσότερο χώρο και περισσότερους απο έναν λογαριασμό email ή αν είσαι στην αρχή της δημιουργίας ενός μικρού ηλεκτρονικού καταστήματος η ήδη εχεις ένατότε το πακέτο Business είναι για σένα.

Τελος αν ζητάς το απόλυτο για το μεγάλο ηλεκτρονικό καταστημα και για τους πελάτες σου το καλύτερο πακέτο ειναι το Corporate.

 

Για τις σελίδες που κατασκευάζουμε προσφέρουμε web hosting αποκλειστικά σε επώνυμους HP dedicated servers της Kapalab εξοπλισμένους μόνο με SSD δίσκους  τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίων επιδόσεων. Σας εξασφαλίζουμε αξιοπιστία, ταχύτητα και 99,99% up-time. Οι servers μας φιλοξενούνται σε κορυφαίο green data-center στη Γερμανία.

Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, κάποιο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων στον server, όπως είναι για παράδειγμα το Filezilla client, το οποίο παρέχεται δωρεάν.
Μόλις εγκαταστήσεις το πρόγραμμα αυτό, θα χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς που θα σου στείλουμε μέσω email για να συνδεθείς στον server και να τοποθετήσεις τα αρχεία σου μέσα στον φάκελο httpdocs.
Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσα από το control panel διαχείρισης του πακέτου φιλοξενίας σου, του Plesk.
Θα μπείς μέσα στον φάκελο File manager και θα ανεβάσεις τα αρχεία σου πάλι μέσα στον υποφάκελο httpdocs.

Εάν το site σου έχει βάση δεδομένων θα πρέπει να την έχεις κάνει export από τη προηγούμενη φιλοξενία, να δημιουργήσεις μια νέα βάση μέσω του Plesk και να κάνεις import τα δεδομένα.

Η Kapalab αναλαμβάνει να κάνει τη παραπάνω εργασία δωρεάν στα πακέτα business και corporate.

H Kapalab σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις το site σου και να διαφημίσεις τη δουλειά σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ...

Εάν θες να φτιάξεις ένα site σε Joomla, wordpress ή με κάποιο άλλο CMS και να δοκιμάσεις αυτές τις πλατφόρμες τότε για εσένα προτείνουμε το free Package. Σου προσφέρουμε 200mb χώρο σε dedicated server με ssd δίσκους. Οι πόροι στο συγκεκριμένο πακέτο είναι απεριόριστοι για ένα κανονικό site.  Προσφέρουμε επιπλέον και το Plesk για να διαχειρίζεσαι εσύ τα πάντα στο χώρο σου στον server.

Απόλαυσε τη εμπειρία ενός πραγματικού επαγγελματικού server και επαγγελματικής φιλοξενίας εντελώς δωρεάν.