Σχετικά

by Super User

Η KAPAWEBART είναι μια δημιουργία της KAPALAB, επιχείρηση εμπορίας και υπηρεσιών προϊόντων πληροφορικής. Δημιουργήθηκε το 2005 και έκτοτε έχει ακολουθήσει μια δυναμικά ανοδική πορεία μέσα στο χρόνο. Το τμήμα του web design είναι αρτια στελεχωμένο και ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

Web Site Design & E-commerce.

H κατασκευή της ιστοσελίδας σας από την Kapalab σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πετύχουμε:

  • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες Internet.
  • Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης -κυρίως στη μηχανή της google η οποία κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων - στα social media όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

 

Eάν η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει εταWord cloud - web designιρική και προϊoντική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιασμό αλλά και εύχρηστο μενού πλοήγησης.

Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή e-shop σκεφτόμαστε σαν χρήστης - πελάτης, και ελεγχουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out. Όλη η εμπειρία πρέπει να είναι εύκολη για όλους ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του e-shop.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα πρέπει να είναι:

  • Όμορφη και φρέσκια,
  •  Προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εταιρίας
  • Custom και χωρίς αντιγραφές,
  • Ευανάγνωστη με την πιο στοχευμένη κατηγοριοποίηση του περιεχομένου SEO friendly
  • Responsive, να λειτουργεί σωστά σε κινητά, tablets και όλα τα μεγέθη οθόνης
  • Φιλική προς τον χρήστη
  • Να ακολουθεί τις τάσεις του εξωτερικού

Το Design μιας ιστοσελίδας πρέπει να τηρούνται κάποια standards ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία και την παραμονή του επισκέπτη μας σε αυτή. Πληρώντας αυτά τα standards έχουμε στα χέρια μας μια επαγγελματική ιστοσελίδα, άκρως ανταγωνιστική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.