Η απάντηση στην κρίση

by Harry Koulaouzidis

Η απάντηση στην επιχειρηματική κρίση; Δημιουργία e-shop

  • Οι χαμηλότερες τιμές, η ευκολία αγορών και η δυνατότητα απόκτησης προϊόντων και υπηρεσιών που δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή τους είναι οι κύριοι λόγοι που ωθούν τα ελληνικά νοικοκυριά να πραγματοποιήσουν αγορές μέσω διαδικτύου.

 

 

  • Οι περισσότερες επιχειρήσεις μειώνουν τον προϋπολογισμό της διαφήμισής τους, αυτό έχει καταστροφικό αποτέλεσμα τόσο στις πωλήσεις όσο και στην αναζήτηση νέων πελατών. Η λύση δεν είναι η διακοπή των κερδοφόρων διαφημίσεων αλλά αυτών με ακριβό κόστος και χαμηλή απόδοση, όπως συμβαίνει στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η στροφή σε νέα, πιο αποτελεσματικά μέσα!

 

  • Το Web Marketing μπορεί να προσφέρει νέες ευκαιρίες στην επιχείρηση, με χαμηλό κόστος διαφήμισης και σημαντικές αποδόσεις. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της προβολής μιας επιχείρησης στο internet είναι ότι η επιχείρηση προβάλλεται μόνο σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Ο αριθμός των χρηστών που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες από τις μηχανές αναζήτησης αυξάνεται συνεχώς με μεγάλη αριθμητική πρόοδο.

 

  • Αν λοιπόν προβάλει η επιχείρηση σας τα προϊόντα της μέσω μιας σωστής και αξιόπιστης ιστοσελίδας, σωστά και επιθετικά (στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης) είναι βέβαιο ότι υπάρχει κοινό που ψάχνει, άρα και θα βρει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 

  • Η ομάδα της KapaWebArt παρουσιάζει στην επιχείρησή σας μια πλήρη και απόλυτα στοχευμένη ανάλυση για το αν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες της επιχείρησης σας έχουν λόγο να προβάλλονται στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Leave your comments
Comments
  • No comments found