Η σελίδα σας φορτώνει γρήγορα;

by Harry Koulaouzidis

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξετε στην υπάρχουσα σελίδα σας είναι η ταχύτητα που φορτώνει στους υπολογιστές ή στις mobile συσκευές των επισκεπτών σας.

Η ταχύτητα σε μια ιστοσελίδα είναι μια από τις βασικότερες αιτίες για την αποτυχία ή επιτυχία της. Πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα ή το eshop σας είναι πολύ γρήγορα. Είναι όμως αλήθεια? Μπορούμε να δούμε πραγματικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας μας; Αν μια σελίδα είναι αργή σίγουρα ο χρήστης θα την αφήσει και θα πάει στην επόμενη.

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες που εξετάζει η Google για να αποφασίσει αν η σελίδα μας θα εμφανίζεται μέσα στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα είναι η ταχύτητα φόρτωσης της.

Και η ίδια η Google σας δίνει το εργαλείο για να δοκιμάσετε τη πραγματική ταχύτητα της σελίδας σας, το PageSpeed Insights. Και δεν είναι μόνο αυτό. Σας δίνει συμβουλές για τη βελτιστοποίησή της. Κάντε το test και δείτε τα αποτελέσματα της σελίδας σας. H kapaWebArt μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη ταχύτητα του site σας. Στείλτε μας το site και τη βαθμολογία σας και θα σας προτείνουμε τη κατάλληλη λύση. Επικοινωνείστε μαζί μας.

 

 

Leave your comments
Comments
  • No comments found